SuperCazino.ro

Industria jocurilor de noroc s-a schimbat enorm în ultimii 20 de ani datorită salturilor importante din domeniul tehnologiei. Termenul „cazino” nu se mai referă demult doar la clădirile impunătoare din Las Vegas și alte metropole în care oamenii joacă pentru distracție și pentru câștiguri. În prezent, poți să joci și într-un cazinou virtual, pe calculator sau pe telefonul din buzunar și poți alege din mii de jocuri și oferte potrivite pentru toate gusturile.

Într-un segment economic aflat în permanentă mișcare și cu o competiție dură, cazinourile digitale își îmbunătățesc permanent jocurile și serviciile oferite clienților. Pentru un jucător fără experiență, existența unui număr foarte mare de platforme de jocuri de noroc poate fi copleșitoare, dar din fericire internetul te ajută să faci selecția potrivită. De un real ajutor în acest sens îți poate fi supercazino.ro, un loc unde găsești tot ce ai nevoie să știi despre cazinourile online.

Dezvoltarea cazinourilor va continua și va implica din ce în ce mai mult utilizarea inteligenței artificiale, dar și a altor tehnologii de ultimă generație pentru a îmbunătăți experiența de joc și a pentru a reda cât mai fidel atmosfera cazinourilor reale.

Iată cum ar putea arăta cazinourile viitorului și ce tehnologii stau la baza jocurilor de noroc performante:

Tehnologii în ascensiune

Atât dezvoltarea jocurilor de cazino cât și serviciile oferite jucătorilor au la bază tehnologii de ultimă generație, aflate în ascensiune permanentă în acest domeniu.

Iată câteva tehnologii care sunt în creștere la ora actuală în sectorul jocurilor de noroc online:

Inteligența artificială și machine learning

Sunt folosite pentru a adapta experiența de joc pe baza comportamentului și preferințelor fiecărui jucător în parte. Programele care au la bază inteligența artificială sunt capabile să învețe și să se adapteze conform comportamentului fiecărui jucător în parte.

Algoritmii machine learning ajută operatorii de jocuri de noroc să anticipeze tendințele și preferințele clienților.

Blockchain

Se folosește pentru a le oferi clienților cazinourilor online tranzacții securizate, transparente și jocuri corecte. Tot cu ajutorul acestei tehnologii se poate integra folosirea criptomonedei ca metodă de plată în cazinourile digitale.

Realitatea Virtuală și Realitatea Augmentată

Cu aceste tehnologii se realizează cazinouri virtuale în care utilizatorii trăiesc o experiență foarte realistă și interacționează între ei întocmai ca într-un cazinou tradițional.

Tehnologia 5G

Permite o conexiune mult mai rapidă la internetul pe mobil, deci implicit și o experiență a jocului pe smartphone mult mai bună și un streaming live fără întreruperi. De asemenea, tehnologia 5G permite și o grafică high-definition a jocurilor.

Autentificarea biometrică

Utilizarea datelor biometrice, precum amprenta digitală și recunoașterea facială pentru autentificarea jucătorilor oferă o securitate sporită utilizatorilor de cazinouri online. Aceasta înseamnă că se reduce riscul de furt de identitate.

Inteligența artificială (IA)

Inteligența artificială este tot mai mult folosită în diverse domenii de activitate, inclusiv în industria de gambling.

Această tehnologie avansată este utilizată pentru a analiza comportamentul utilizatorului, preferințele și tiparele de pariere. Ulterior, softurile bazate pe IA creează un profil al jucătorului și îi oferă recomandări personalizate de jocuri, promoții și sfaturi de pariuri.

Tot pe bază de IA funcționează și chatboții. Aceștia sunt programe de calculator care folosesc procesarea limbajului natural și sunt capabile să înțeleagă întrebările utilizatorilor, să caute într-o bază de date informația solicitată de utilizator și să îi returneze un răspuns într-un limbaj natural. Acești chatboți sunt folosiți mai ales la serviciul de relații cu clienții.

Cu ajutorul IA, are loc și o analiză a datelor și o modelare predictivă. Aceasta înseamnă că softurile care au la bază inteligența artificială pot să prezică tendințele viitoare ale jucătorilor, cum ar fi, de exemplu, tendința unui jucător de nu mai folosi contul de utilizator.

Există și programe create cu IA care prezic mișcările și strategiile unui jucător real de poker. Ele folosesc algoritmi avansați de machine learning pentru a analiza comportamentul jucătorilor pentru a face ulterior predicții. Aceste softuri au fost învățate să își creeze propriile strategii de joc și să se adapteze în timp real la fiecare stil de joc al unui jucător uman.

Jucătorii profesioniști de poker folosesc aceste programe pentru a-și îmbunătăți stilul de joc.

Dealeri roboți

În 2017, la o expoziție în Asia, o firmă de IT din Hong Kong a prezentat un prototip de robot croupier numit Min, care apoi a fost „angajat” în cazinourile din Macao și Statele Unite. Acesta a fost începutul dealerilor roboți.

Croupierii robotici sunt sisteme automate care combină robotica, inteligența artificială și algoritmii avansați pentru a îndeplini sarcinile dealerilor umani, și anume împărțirea cărților, gestionarea jetoanelor sau învârtirea roții de ruletă.

Cum funcționează dealerii roboți

Acești croupieri roboți au brațe mecanice, care sunt programate pentru a efectua o serie de mișcări repetate și exacte. Sunt dotați și cu camere de vedere și senzori care le permit să identifice cărțile și jetoanele. Dealerii roboți pot recunoaște regulile de joc și acțiunile jucătorilor cu ajutorul algoritmilor de inteligență artificială.

Tot inteligența artificială îi ajută să proceseze și să înțeleagă limbajul uman pentru a putea avea o interacțiune minimă cu jucătorii.

Limitările folosirii dealerilor roboți

Deocamdată, croupierii roboți pot fi utilizați la jocurile de cazino mai simple. La cele complexe, care necesită o implicare a minții umane, automatizarea jocului poate fi dificilă, cum este de exemplu cazul pokerului.

Este de așteptat să apară și probleme tehnice atunci când sunt folosiți dealerii roboți.

De asemenea, din cauza faptului că în prezent, tehnologia de acest tip nu este foarte extinsă și avansată, jucătorii pot să fie sceptici când interacționează cu dealerii roboți. Oamenii se pot gândi că un robot poate fi programat să nu fie corect 100%. În plus, mulți jucători preferă socializarea cu un dealer uman.

Concluzie

Aceste schimbări care se produc în spatele „cortinei” cazinourilor sunt vizibile în experiența de joc din ce în ce mai bună și în serviciile de calitate tot mai înaltă oferite de operatorii de jocuri de noroc.

Folosirea inteligenței artificiale va continua să se extindă în următorii ani. În mod cert se vor adăuga și alte tehnologii moderne la dezvoltarea cazinourilor.

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii