Hyundai INSTER Cross

Hyundai va lansa INSTER Cross cu un aspect mai axat pe activitățile în aer liber.

Noile elemente de design includ bare de protecție speciale, jante unice din aliaj de 17 inch, ornamente negre embosate, șine de plafon și opțional un portbagaj de plafon.

INSTER Cross oferă o opțiune pentru cei care caută un EV cu un aspect mai aventuros.

Producția va începe la sfârșitul acestui an.

Hyundai Motor a anunțat viitoarea lansare a INSTER Cross, o nouă variantă a modelului INSTER. Acest model crossover va fi disponibil în curând, oferind clienților versatilitatea lui INSTER în timp ce îi însoțește în mini-aventurile lor în aer liber.

Design crossover îndrăzneț

Poziționat între modelele din segmentul A și cele din segmentul B, interiorul spațios și capacitatea generoasă de bagaje ale versiunii de bază a INSTER oferă deja clienților manevrabilitate, practicitate și flexibilitate sporite. INSTER Cross va avea elemente de design exterior și interior distincte, axate pe activitățile în aer liber.

INSTER Cross va avea bare de protecție față și spate late, dreptunghiulare, pentru a-i evidenția caracterul aventuros, precum și ornamente negre embosate. Noile panouri laterale, alături de roțile cu jante din aliaj de 17 inch, oferă protecție suplimentară atunci când se conduce pe drumuri accidentate. Șinele de plafon vor fi standard, cu opțiunea de a adăuga un portbagaj de plafon pentru a transporta tot ce este necesar pentru activitățile zilnice, sporturile în aer liber și excursiile cu cortul. Varianta crossover va fi disponibilă într-o culoare exterioară exclusivă, Amazonas Green Matte, precum și în cinci culori disponibile pentru INSTER - dintre care unele sunt disponibile cu plafon negru: Atlas White, Unbleached Ivory, Aero Silver Matte, Abyss Black Pearl și Tomboy Khaki.

La interior, INSTER Cross va oferi o combinație specială de culoare și tapițerie: stofă gri cu accente galben lime. Tapițeria unică va fi completată de accente galben-lime și pe planșa de bord.

La fel ca modelul de bază, INSTER Cross va beneficia în echiparea standard, de o serie de dotări caracteristice mașinilor din clasele superioare. Pe lângă faptul că oferă până la 360 de kilometri autonomie complet electrică, modelul poate fi încărcat de la 10 la 80% în aproximativ 30 de minute. INSTER Cross oferă, de asemenea, un pachet ADAS lider în segment, care include Highway Driving Assist 1.5, Smart Cruise Control si Forward Collision-Avoidance Assist 1.5. Interiorul este cu adevărat versatil, toate scaunele putând fi rabatate complet iar bancheta din spate (divizată 50/50), este formată din două scaune, care se pot culisa și se pot înclina independent.

Producția INSTER Cross va începe la sfârșitul acestui an la fabrica Hyundai din Coreea.

Notă: Date privind emisiile de CO2 și emisiile

- Noul Hyundai INSTER nu este încă disponibil pentru vânzare. Consumul de electricitate și valorile CO2 pentru acest model nu au fost încă omologate.

Sursa: Hyundai România

Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii